Pikavippi

Parhaat pikavipit

Alapuolella on esitelty muutamia suosittuja pikavippejä, joiden suosio perustuu puhtaasti siihen, että kuluttajat uskovat näiden olevan paras vippi omiin tarkoituksiinsa.

Lainamäärä:
1 – 4000€

Maksuaika:
1 – 54kk

Ikäraja:
21v

Bondora

Lainamäärä:
500 – 10000€

Maksuaika:
5 – 60kk

Ikäraja:
18v

Vivus

Lainamäärä:
300 – 600€

Maksuaika:
1 – 4kk

Ikäraja:
20v

Omalaina

Lainamäärä:
100 – 60000€

Maksuaika:
12 – 180kk

Ikäraja:
18v

Ostosraha

Lainamäärä:
400 – 3000€

Maksuaika:
12 – 36kk

Ikäraja:
21v

Credigo

Lainamäärä:
500 – 5000€

Maksuaika:
24 – 60kk

Ikäraja:
20v

Ege

Lainamäärä:
100€

Maksuaika:
1kk

Ikäraja:
20v

Limiitti

Lainamäärä:
500 – 2000€

Maksuaika:
joustava

Ikäraja:
18v

Pikavippi tarkoittaa lainatuotetta, joka sopii erityisesti nopeaan rahantarpeeseen. Pikavipin valttikortteja ovat sen nopeus ja saatavuus. Lainasta ei saa tämän nopeampaa, kun täytät lainahakemuksen annetaan luottokelpoisuusarvio automaattisesti, joka tarkoittaa nopeaa lainaa. Kun luottopäätös on saatu heti hakemuksen jälkeen, siirretään rahat tilillesi välittömästi.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Ikä

Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotias.

Luottotiedot

Luottotietosi ovat kunnossa.

Lainasummat

Lainaa voit hakea 50 - 70 000 euroa.

Verkkopankkitunnukset

Tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Vakuudet

Vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Pikavippi lyhyesti

Pikavippi tunnetaan myös nimillä pikaluotto, pienlaina, vippi tai pikalaina. Kaikkia näitä synonyymejä yhdistää sana “pika”. Pikavippejä onkin kovasti kritisoitu viimevuosina ja niiden korkoihin on pyritty vaikuttamaan erinäisten lainsäädännöllisten seikkojen myötä. Tämä on kuluttajille vain hyvä asia, sillä he saavat nyt edullisempaa pikalainaa.

Mutta kun tarkastella luotonantajan kantilta ei asia olekaan näin. Luotonantajat pyrkivät yhä enemmän siirtymään pois pikavipeistä ja keskittymään esimerkiksi jousto- ja kulutusluottoihin, joita ei vielä ole niin voimakkaasti säännelty. Rahalla on aina hintansa ja se perustuu kysyntään ja tarjontaan, mitä sinä olisit valmis maksamaan nopeasta lainasta heti tilillesi?

Paras pikavippi

Paras pikavippi on sellainen joka sopii juuri sinulle. Ei ole olemassa erinäistä standardia parhaasta pikavipistä, mutta pääsääntöisesti voidaan sanoa että sen suosioon vaikuttaa hinta, ehdot ja luotettavuus sekä nopeus.

Teimme muutamia poimintoja uusimmista parhaista pikavipeistä, voit tutkia niitä tarkemmin.

Edullisin pikavippi

Näin löydät edullisimman pikavipin. Tarkastele vippi tarjontaa ja kiinnitä huomioita hintoihin ja takaisinmaksuaikoihin. Tyypillisesti mitä nopeammin maksat lainan takaisin sitä vähemmän sinulle kertyy kuluja. Jos käytössäsi on joustoluotto saattavat kulut muodostua lähinnä nostokuluista ja palkkioista. Kokosimme artikkelin aiheesta halvin pikavippi, jonka tarkoituksena oli asiantuntijaraatimme kanssa etsiä Suomen tämän hetken edullisimmat pikavipit.

Koroton pikavippi

Koroton pikavippi termillä viitataan “ilmaiseen ensilainaan”. Termi tarkoittaa luotonantajien sisäänheitto tarjouksia, joilla on tarkoitus saada asiakas pysymään uskollisena yritykselle. Nämä ovat tarjouksia joita ei kannata sivuuttaa.

Usein kysyttyä

Pikavippikuningas.fi on lainojen vertailuun keskittynyt sivusto, jonka avulla kuluttaja voi maksuttomasti vertailla eri lainavaihtoehtoja ja niiden kustannuksia.

Kyllä. Saat lainaa heti tilille useista eri rahoituslaitoksista. Näet vertailussa kyseisen lainapalvelun kohdalla merkin “lainaa heti tilille”, joka tarkoittaa että käytössä on reaaliaikainen luottopäätös järjestelmä.

Ei et tarvitset. Kaikki vertailussa esiintyvät lainat ovat vakuudettomia eivätkä vaadia takaajia tai takauksia.

Lainaa on mahdollista hakea 50 eurosta 70 000 euroon asti. Riippuen valitsemastasi luotonantajasta summat vaihtelevat.

Lainatuotteita on perinteisesti kolmea eri tyyppiä: Pikavippi, Joustoluotto ja kulutusluotto. Jokaisella tuotteella on omat erityispiirteensä.