Pikavippi

Alapuolella on esitelty muutamia suosittuja pikavippejä, joiden suosio perustuu puhtaasti siihen, että kuluttajat uskovat näiden olevan paras vippi omiin tarkoituksiinsa. Vipin hakeminen tapahtuu painamalla “hae lainaa” nappia, jonka jälkeen sinut ohjataan suoraan luotonantajan lainahakemukseen.

 • 1000 - 60 000€ lainat
 • Takaisinmaksu 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Useita lainatarjouksia
5/5
 • 100 - 60 000€ lainat
 • Takaisinmaksu 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja vain 18 vuotta
 • Mukana yli 30 lainapalvelua
5/5
 • 50 - 20 000€ lainat
 • Takaisinmaksu 3 - 54 kuukautta
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Joustava- tai kertalaina
5/5
 • 500 - 10 000€ lainat
 • Takaisinmaksu on joustava
 • Ikäraja vain 18 vuotta
 • Nopea pikalaina
5/5
 • 300 € kertalaina
 • Takaisinmaksu sopivassa aikataulussa
 • Ikäraja vain 18 vuotta
 • Helppo arkilaina
5/5

Pikavippi tarkoittaa lainatuotetta, joka sopii erityisesti nopeaan rahantarpeeseen. Pikavipin valttikortteja ovat sen nopeus ja saatavuus. Lainasta ei saa tämän nopeampaa, kun täytät lainahakemuksen annetaan luottokelpoisuusarvio automaattisesti, joka tarkoittaa nopeaa lainaa. Kun luottopäätös on saatu heti hakemuksen jälkeen, siirretään rahat tilillesi välittömästi.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Ikä

Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotias.

Luottotiedot

Luottotietosi ovat kunnossa.

Verkkopankkitunnukset

Tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Vakuudet

Vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Pikavippi lyhyesti mitä se tarkoittaa ja mistä sitä voi hakea?

Pikavippi tunnetaan myös nimillä pikaluotto, pienlaina, vippi tai pikalaina. Kaikkia näitä synonyymejä yhdistää sana “pika”. Pikavippejä onkin kovasti kritisoitu viimevuosina ja niiden korkoihin on pyritty vaikuttamaan erinäisten lainsäädännöllisten seikkojen myötä. Tämä on kuluttajille vain hyvä asia, sillä he saavat nyt edullisempaa pikalainaa.

Mutta kun tarkastella luotonantajan kantilta ei asia olekaan näin. Luotonantajat pyrkivät yhä enemmän siirtymään pois pikavipeistä ja keskittymään esimerkiksi jousto- ja kulutusluottoihin, joita ei vielä ole niin voimakkaasti säännelty. Rahalla on aina hintansa ja se perustuu kysyntään ja tarjontaan, mitä sinä olisit valmis maksamaan nopeasta lainasta heti tilillesi?

Myönnetäänkö pienlaina oikeasti jokaiselle lainanhakijalle?

Pienlainat ovat tyypillisesti ainoita lainoja jotka maksetaan melko löyhin perustein. Luotonantajan asettamat vaatimukset on asetettu usein vain ikärajan suhteen, eikä tuloilla ole suurta merkitystä alle 2000 euron lainoissa. Tästä syystä lainanhakijalta harvemmin kysytään palkka- tai eläketodistusta lainahakemuksen yhteydessä.

Paras pikavippi on hakijan oma päätös

Paras pikavippi on sellainen joka sopii juuri sinulle. Ei ole olemassa erinäistä standardia parhaasta pikavipistä, mutta pääsääntöisesti voidaan sanoa että sen suosioon vaikuttaa hinta, ehdot ja luotettavuus sekä nopeus.

Teimme muutamia poimintoja uusimmista parhaista pikavipeistä, voit tutkia niitä tarkemmin.

Onko koroton pikavippi tai ilmainen laina oikeasti totta?

Koroton pikavippi termillä viitataan usein lainaan jossa ei makseta korkoa tai kuluja tietyllä ajanjaksolla. Tällaisia tarjouksia annetaan uusille asiakkaille, jotta he voivat tutustua palveluun riskittömästi.

Palvelut jotka tarjoavat tällaisia lainoja myöntävät usein ainoastaan joustoluottoa, jonka takia tutustuminen ilman sitoutumista olisi muuten haastavaa. Alemapaa löydät vielä lisää tietoa korottomista lainoista.

Edullisin pikavippi saadaan vain kilpailutuksesta

Näin löydät edullisimman pikavipin. Tarkastele vippi tarjontaa ja kiinnitä huomioita hintoihin ja takaisinmaksuaikoihin. Tyypillisesti mitä nopeammin maksat lainan takaisin sitä vähemmän sinulle kertyy kuluja. Jos käytössäsi on joustoluotto saattavat kulut muodostua lähinnä nostokuluista ja palkkioista.

Kokosimme artikkelin aiheesta halvin pikavippi, jonka tarkoituksena oli asiantuntijaraatimme kanssa etsiä Suomen tämän hetken edullisimmat pikavipit. Nopeasti todettakoon, että edullisimmat pikavipit löytyvät vain tekemällä kilpailutuksen.

Kuitenkin kaikki tämänhetken pikavipit ovat kustannuksiltaan melko edullisia verrattuna aikaan ennen lakimuutosta Syyskuussa 2019, jolloin lainojen korot saattoivat olla hurjan korkeat. Nyt 20 prosentin korkokatto ja 150€ maksimi muut vuosikulut takaavat, että laina on kuluttajaystävällinen.

Koroton pikavippi - näin saat sen käyttöösi

Koroton pikavippi termillä viitataan “ilmaiseen ensilainaan”. Termi tarkoittaa luotonantajien sisäänheitto tarjouksia, joilla on tarkoitus saada asiakas pysymään uskollisena yritykselle. Nämä ovat tarjouksia joita ei kannata sivuuttaa.

Tällä hetkellä on kolme palvelua jotka tarjoavat uusille asiakkaille tutustumistarjouksena korotonta ensimmäistä lainaa 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla.

 • Ferratum
 • Blue Finance
 • Credit24

Koroton laina aktivoituu automaattisesti lainan haettuasi jos kyseessä on ensimmäinen palvelusta haettu laina. Kulut ja korot alkavat kuitenkin raksuttamaan normaaliin tapaan jos annettu 30 vuorokauden aikaraja ylittyy ennen kuin laina on maksettu takaisin kokonaisuudessaan.

Usein kysyttyä

Pikavippikuningas.fi on lainojen vertailuun keskittynyt sivusto, jonka avulla kuluttaja voi maksuttomasti vertailla eri lainavaihtoehtoja ja niiden kustannuksia.

Kyllä. Saat lainaa heti tilille useista eri rahoituslaitoksista. Näet vertailussa kyseisen lainapalvelun kohdalla merkin “lainaa heti tilille”, joka tarkoittaa että käytössä on reaaliaikainen luottopäätös järjestelmä.

Ei et tarvitset. Kaikki vertailussa esiintyvät lainat ovat vakuudettomia eivätkä vaadia takaajia tai takauksia.

Lainaa on mahdollista hakea 50 eurosta 70 000 euroon asti. Riippuen valitsemastasi luotonantajasta summat vaihtelevat.

Lainatuotteita on perinteisesti kolmea eri tyyppiä: Pikavippi, Joustoluotto ja kulutusluotto. Jokaisella tuotteella on omat erityispiirteensä.