Ferratum

 • Joustavaa lainaa jopa 20 000 euroa
 • Et tarvitse vakuuksia etkä takaajia
 • Luottoa käytössäsi aina kun sitä tarvitset

Ferratum vaatii

 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Asut vakituisesti Suomessa
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Olet 20-vuotias tai vanhempi

Nopea katsaus palvelusta Ferratum

Ferratum on pitkään Suomessa toiminut lainapalvelu, joka on yksi Euroopan suurimmista rahoitusyhtiöistä, joka on keskittynyt kuluttajien ja yrittäjien rahoittamiseen.

Lainaratkaisuja Ferratumilta löytyy joka lähtöön, aina pienistä pikalainoista suurempii kulutusluottoihin tai satojen tuhansien eurojen yrityslainoihin.

Supernopea lainan hakeminen varmistaa, että olet tyytyväinen ratkaisuusi. Ferratum on todella panostanut palvelun nopeuteen ja toimitukseen, sillä rahat ovat usein tilillä jo minuuteissa lainahakemuksen täyttämisestä.

Hyvää

 • Lainatarjoukset eivät ole sitovia
 • Lainahakemuksessa ei vaadita liitteitä
 • Lainaa mahdollista saada jopa 5 minuutissa
 • Joissakin tapauksissa voi sallia maksuhäiriömerkinnät

Huonoa

 • Joustavat lainat ovat helppo tapa velkaantua
 • Lainan todelliset kustannukset voivat nousta suuriksi, etenkin jos valitset joustoluoton

Ferratum joustava

Joustavalla lainalla viitataan tyypillisesti joustoluotto muotoiseen lainatuotteeseen, joka on verkossa toimiva luottotili. Tältä luottotililtä voi nostaa rahaa käyttöönsä niin paljon kuin haluaa ja milloin haluaa sinulle annetun luottorajan puitteissa.

Ferratum joustava ei tee poikkeusta, sillä se on vähintään 20 vuotiaille myönnettävä vakuudeton joustoluotto. Jos lainahakemuksen jälkeen saat hyväksytyn luottopäätöksen sinulle voidaan luoda Ferratum-tili.

Ferratum-tilin avulla pääset näkemään nykyisen lainasi tilastot, kuten saldot, saldorajat, nostot, nostoerät ja lainan takaisinmaksut. Samasta paneelista voit myös anoa itsellesi maksuvapaata, jota voit käyttää 2 kertaa vuodessa.

Maksuvapaan aikana lainaa ei tarvitse lyhentää ollenkaan, mutta lainapääomaan lisätään kuitenkin korot ja kulut.

Joustoluotoissa on oltava tarkkana nostojen suhteen, sillä mielummin kannattaa nostaa suurempi summa lainaa kerralla, kuin pienissä erissä koska nostomaksut usein muodostavat suurimman osan joustoluottojen kustannuksista.

Joustavaa luottoa on kuitenkin lyhennettävä minmissään 3%  avoimesta lainasaldosta kuukaudessa, joka tarkoittaa sitä että esimerkiksi 1000 euron luottoa on lyhennettävä 30€ kuukaudessa.

Ferratumin lainanhakuprosessi

Siirry ensin luotonantajan sivustolle aloittaaksesi lainan hakemisen. Täytä lyhyt ja nopea lainahakemus, jonka mukana ei tarvitse toimittaa liitteitä.

Saat lainapäätöksen heti kun olet lähettänyt lainahakemuksen. Jos lainapäätös on myönteinen saat omatilin käyttöösi välittömästi ja voit tehdä ensimmäisen nostosi.

Minkälaista maksusuunnitelmaa Ferratum tarjoaa?

Saat itse päättää joka ikisen lainasi takaisinmaksuajan, mutta se on valittava väliltä 3 – 54 kuukautta.

Mitä kauemmin aiot lainaa lyhentää sitä kalliimaksi se loppujen lopuksi tulee. Lainaa suunnitellessa on hyvä panna merkille myös mahdolliset nostokulut ja tilinhoitomaksut.

Ferratum perii joustava-luotosta 12€/kk tilinhoitopalkkiota, mutta nostopalkki on 0€. Ferratum lainassa puolestaan ei ole nostopalkkioita vaan tilinhoitokulut 9,90€/kk.

Onko Ferratum huijausta?

Ferratum ei ole huijausta vaan todella hyvä tapa tavoittaa kaikki lainanantajat yhdellä hakemuksella. Jos Ferratum olisi huijausta, ei sen markkina-asema olisi yksi Suomen suurimmista pikalainaajista.

Yhteystietojen ja lainatoiminnan siirtyminen Maltalle ei vaikuta millään tavalla nykyisiin eikä tuleviin asiakkuuksiin. Uskomme, että siirto on täysin liiketoimintastrateginen ratkaisu.

Asiakkaiden on kuitenkin hyvä huomioida, että nykyinen lainapalvelu ei enää toimi osoitteessa Ferratum.fi vaan Ferratumbank.fi ja samoin sähköpostin loppuosa on muuttunut.

Palvelu toimii myös muualla Euroopassa nimellä Ferratum Money vaikka Suomessa tätä jälkimmäistä liitettä ei käytetä.

Ei myöskään ole mikään huijaus, että voit muuttaa maksusuunnitelmaasi kesken lainakauden.

Älä sekoita Ferratum lainaa ja Ferratum Joustavaa

Ferratum laina on Ferratumin myöntämä suurempi kulutusluoton tapainen laina. Tämän lainan korko on voi alhaisimmillaan olla vain 4,95% kun taas joustava-luoton korot ovat kiinteät 19,97%.

Ferratum laina muistuttaa pitkälti aikaisemmin käytössä ollutta Prime tuotetta, joka on lähes identtinen nykyisen laina tuotteen kanssa. Ferratum lainaa on mahdollista hakea jopa 20000€ 10 vuoden takaisinmaksuajalla.

20-vuotiaat lainanhakijat voivat hakea Ferratumin tarjoamaa joustoluottoa, mutta perinteinen Ferratum-laina on poissuljettu, sillä sen ikärajavaatimus on vähintään 25-vuotta.

Ferratumin asiakaspalvelu on erittäin ystävällinen lainanhakijoille ja voit kysyä mitä tahansa lainaan liittyviä kysymyksiä suoraan heiltä ja saat vastauksen nopeasti.

Tarvittaessa asiakaspalvelusta voi tiedustella myös ylimääräisiä maksuvapaita, jos olet jo käyttänyt molemmat viimeisen 12 kuukauden aikana.

Ensilainaajan edut

Useammat luotonantajat tarjosivat viime vuonna uusille asiakkaille ilmaista ensilainaa, jonka tarkoitus oli tutustuttaa uudet asiakkaat palveluun.

Korottaman ja kuluttoman ensimmäisen lainan avulla asiakkaiden oli helppo tutustua palveluun ja nähdä miten se toimii ilman sen pidempää sitoutumista.

Nykyään ensilainaajan ei ole mahdollista saada 30 vuorokauden kulutonta lainaa, mutta kahden viikon eli 14 vuorokauden ilmainen laina on vieläkin mahdollista saada.

Kuluttoman lainan toteuttaminen menee siten, että haet lainaa tarvitsemasi määrän, jonka jälkeen ennen 14 vuorokautta palautat lainan vedoten kuluttajansuojalakiin.

Lainan peruutus tapauksissa on kuitenkin hyvä olla yhteydessä asiakaspalveluun, jotta se menee asian mukaisesti ilman komplikaatioita.

Ferratum kokemuksia ja keskustelu

Kerro mielipiteesi tai kokemuksia Ferratumista meille. Julkaisemme ne tällä sivulla. Rehellisten arvosteluiden avulla parannatta sekä lainanhakijoiden asemaa, että luotonantajien valmiutta parantaa lainatuotteitaan.

Ferratum kokemus on sellainen, että et varmasti halua käyttää toista lainapalvelua kunhan liityt palvelun asiakkaaksi.

Ferratum toimii jo ympäri maailman ja on yksi koko Euroopan suurimmista luotonantajista, joka on erikoistunut pikalainoihin. Jopa suuremmat 20 000 euron pikalainat ovat mahdollisia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Ferratum

 • Miksi Ferratum?

  Ferratum on suuri rahoitusyhtiö, jolla on useita lainatuotteita. Esimerkiksi Ferratum Joustavassa maksat vain ja ainoastaan kun nostat rahaa käyttöösi.

 • Kuinka suurta lainaa voin hakea?

  Voit hakea lainaa aina 1 eurosta jopa 20 000 euroon asti.

 • Mikä on lainan korko?

  Lainan korko vaihtelee valitun lainatuotteen mukaisesti. Nimellinen vuosikorko on enintään 20% vuodessa.

 • Kuinka nopeasti laina maksetaan tililleni?

  Laina maksetaan tilillesi heti hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Parhaimmillaan jo muutamassa minuutissa lainahakemuksen lähettämisestä.

Tietoa Ferratumista

Yrityksen taustalla vaikuttaa Ferratum Finland Oy ja Ferratum Bank Plc, jotka toimivat koko Euroopan alueella useassa eri maassa.

Ferratum yhteystiedot

Ferratum somessa

Lue lisää Ferratumista

Lue muut arvostelumme:

Arkiraha
Arkiraha
Blue Finance
Blue Finance
Etua
Etua
Fixura
Fixura
Fellow Finance
Fellow Finance
Ferratum Money
Ferratum
Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus
Omalaina
Omalaina
Sortter
Sortter
Zmarta
Zmarta