Ferratum tarjoaa uusille asiakkaille 1 – 2000 euroa ilman korkoa ja kuluja. Voit nostaa lainan heti käyttöösi kun olet saanut hyväksytyn luottopäätöksen. Uusille asiakkaille tarjous pitää sisällään 30 vuorokautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Ferratum Joustava

Ferratum tarjoaa Ferratum Joustava lainatuotetta, 2000 euron tililuotto jossa voit luottorajan puitteissa tehdä nostoja koska tahansa aina silloin kun sitä tarvitset. Sinun ei tarvitse lähettää joka kerta uutta lainahakemusta vaan riittää, että teet noston tilillesi.

Uusille asiakkaille kuluton ja koroton ensimmäinen laina

Uutena asiakkaana voit hakea Ferratumilta lainaa 2000 € asti, laina on täysin kuluton ja koroton jos maksat sen takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää.

Hain ensimmäisen lainani Ferratumilta. Kyseessä oli kuluton ja koroton uuden asiakkaan tarjous, rahat sain heti ja maksoin lainan takaisin ilman ongelmia 30 vuorokauden kuluessa. Suosittelen!

Timo

Kuluton ja koroton laina testattu, en edes vaivaudu tekemään uutta lainahakemusta toiseen palveluun, sillä voin tehdä nostoja koska tahansa ilman stressiä.

Maria

Miten haen lainaa Ferratumilta?

Täytä maksuton ja nopea lainahakemus, saat luottopäätöksen välittömästi. Heti myönnetyn luoton jälkeen voit nostaa rahat tilillesi välittömästi.

Lainahakemus (1min)

Täytä Lyhyt ja nopea lainahakemus

Heti

Saat luottopäätöksen heti

Rahat heti tilille

Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen voit nostaa rahat heti tilillesi

Kuka voi hakea Ferratum joustavaa?

  • Palvelun ikäraja 21 vuotta
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Hyvä maksukäytös historia

Jos sinua kiinnostaa kuluton ja koroton laina, on Ferratum Joustava ehdoton valinta. Ota itsellesi kuluton ja koroton laina heti!

Ferratum yleistä

Ferratum on suomalainen luotonantaja joka on erikoistunut nopeisiin ja helppoihin lainoihin. He yhdistävät osaamisensa luodakseen yksillöllistä palvelua erinomaisin ehdoin. Ferratum on Joustava, sillä heillä on syvä ymmärrys asikkaiden eri elämäntilanteista. He tukevat asiakkaitaan haasteiden yli pääsemisessä. Sinä päätät itse mihin rahasi käytät.

Ferratum Finland Oy kuuluu osaksi Ferratum Oyj:tä joka on noteerattu Frankfurtin pörssissä.