Rahaa nopeasti

Moni meistä voi jossain kohtaa elämässä joutua tilanteeseen jossa rahat ovat täysin loppu ja matti häämöttää kukkarossa. (ei se Suomilimiitti) Tällöin on turvauduttava kaikkiin mahdollisiin keinoihin jotta vältytään laskujen maksamatta jättämisen seurauksilta joista yksin on paljon pelätty maksuhäiriömerkintä.

Maksuhäiriömerkintä tekee lainan tai muunkaa luoton saamisesta lähes mahdottoman ajaksi jonka merkintä on voimassa. Sinun onneksesi me listasimme eri asioita joista voit saada rahaa nopeasti, parhaimmillaan heti. Jos kaikki keinot tuntuu olevan käytetty voi olla järkevää hakea kohtuuhintaista pikavippiä sopivalla maksuerällä kunnes rahatilanne paranee.

Mistä rahaa nopeasti - 3 rahanarvoista vinkkiä

Kolme perinteistä vinkkiä heikon rahantilanteen selvittämiseen, näit saan vastauksen kysymykseen kuinka rahaa nopeasti. Internetissä on mahdollista tienata rahaa, mutta ei helposti ja nopeasti.

1. Myy turhaa tavaraa internetin palveluissa

Voit myydä turhaksi jäänyttä tavaraa kuten vanhaa elektroniikkaa tai vaatteita joita et käytä. Moni on sanonut saaneensa kasaan jopa 500 euroa viikossa tällä tavalla. Toki työlästä ja aikaa vievää tämä tapa saada rahaa on.

2. Säästä rahaa nopeasti

Lähdetään siitä, että säästäminen ei koskaan ole nopeaa. Yksi parhaista tavoista säästää varmasti ja helposti rahaa on tehdä automaattinen säästötalletus kuukausittain esimerkiksi avaamallesi säästötilille. Jos et vielä ole avannut säästötiliä ja törmäsit tähän artikkeliin niin tee se ihmeessä viimeistään nyt. Jatkossa sinun ei tarvitse turvauta ihmekonsteihin vaan olet säästänyt rahaa sukanvarteen pahan päivän varalle.

3. Tee rahaa netissä - ansaitse kyselyillä tai tutkimuksilla

Netissä on useita palveluita joihin voit kirjautua ja saat täytettäväksesi tutkimuksia tai maksettuja kyselyjä. Ansaitset muutamia kymmeniä senttejä tai muutaman euron per täytetty kysely. Kyselyt loppuvat päivittäin ja joudut odottamaan uusia. Jos olet palvelun aktiivinen käyttäjä pystyt tienaamaan enemmän sillä saat eteesi useampia kyselyjä täytettäväksi. Ihmiset ovat raportoineet jopa 700 euron kuukausiansioita maksetuilla kyselyillä.

Ota suosiolla selvää lainaa

Maailmassa ei ole helppoa tai nopeaa rahaa. Rahaa nopeasti ei voi saada ilman lainaa tai luottotietoja. Kaikki tavat joilla saat suhteellisen vauhdikkaasti edes jotakin pääomaa vievät aikaa ja ovat erittäin työläitä ansioihin nähden. Paras vaihtoehto johon kannattaa viimeiseksi turvautua on vertailla itse internetin lainatarjontaa. Voit saada 2000 euroa kulutonta ja korotonta lainaa jopa 60 vuorokauden maksuajalla. Lainan hakeminen vie vain muutaman minuutin ja rahat maksetaan tilillesi heti hyväksytyn hakemuksen jälkeen keskimäärin 5 minuutissa.

Ennen kuin lähdet vertailemaan tarkemmin tässä muutama lainapalvelu vinkki:

Suomilimiitti

Ferratum

Ostosraha

Blue Finance

Katso koko Suomen lainatarjonta tästä.