Uusi pikalaina avattu

Joka vuosi suomen lainamarkkinat uudistuvat ja elävät jatkuvassa murroksessa. Tämä tarkoittaa, että uusia lainapalveluita ilmestyy lähes kuukausittain. Osa näistä on itse luotonantajia ja osa tekee yhteistyötä rahoituslaitosten kanssa. Me listasimme kaikki uudet lainapalvelut jotka ovat ilmestyneet vuonna 2020. Päivitämme tätä listaa jatkuvasti jotta kuluttajat voivat katsoa minkälaista tarjontaa markkinoilla on. Yhä useampi Suomen lainamarkkinoille tullut pikalainapalvelu on ulkomaalaistaustainen ainakin osittain. Esimerkiksi norjalaisia lainantarjoajia on tullut tänä vuonna useita.

Miksi valita uusi pikavippi?

Uudet pikavipit tuovat mukanaan ennennäkemättömiä tarjouksia ja uusia näkökulmia kuluttajien rahoitusratkaisuiksi. Näistä hyötyvät sekä kuluttajat, että rahoitusmarkkinat ylipäänsä. Perinteisten pankkien toiminta verkossa alkaa olla jäämässä ainakin pikalainojen osalta taka-alalle, sillä he ei eivät pysty tarjoamaan yhtä joustavia rahoitusmalleja kuin pienemmät luotonantajat. Mutta pidemmittä puheitta siirrytään tarkastelemaan uusia lainapalveluita tarkemmin.

Uudet lainapaikat 2020

Pääset tutustumaan kuhunkin lainapalveluun tarkemmin klikkaamalla luotonantajan nimeä. Seuraavia uusia lainapalveluita on ilmestynyt vuonna 2020 Tammikuusta lähtien. Lista päivitetty (6.1.2020)

Rahapalvelu

Vivus

Amyrahoitus

Motty

Rahoitushaku

Lunar Credit

Luottonetistä.fi

Mutta miksi haluaisit hakea lainaa uudesta lainapaikasta, jos voimassa ei ole tarjousta? Jos olet edullisten lainojen ja tarjousten perässä kokeile seuraavia.

Halvimmat uudet lainat vuodelle 2020

Useasta eri lainapalvelusta löytyy tarjouksia, jotka voit tyypillisesti lunastaa jos et ole tarjousta vielä käyttänyt. Listaamme ne tähän taulukkoon alapuolella.

Lainapalvelu Tarjous
Kuluton ensimmäinen laina 2000 euroon asti 30 vuorokauden ajan.
Ilmainen pikavippi 5000 euroon asti 14 vuorokauden ajan.

Lainatarjoukset kannattaa aina käyttää ennen kuin sitoudut johonkin lainapalveluun pidemmäksi aikaa. Säästät rahaa jopa satoja euroja tällä tavalla ja samalla pääset tutustumaan kyseisen yhtiön palveluihin. Toivottavasti löysit etsimäsi, halutessasi voit katsoa kaikki lainantarjoajat joita tällä hetkellä löytyy yli 90.