Omalaina

 • Auttaa löytämään parhaimman koron lainoille
 • Mukana yli 30 luotonantajaa ja rahoituslaitosta
 • Yhdellä hakemuksella useita tarjouksia

Omalaina vaatii

 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Asut vakituisesti Suomessa
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Olet 18-vuotias tai vanhempi

Nopea katsaus palvelusta Omalaina

Omalaina on luotettava ja turvallinen suomalainen lainapalvelu, joka auttaa asiakkaitaan löytämään lainoilleen edullisimmat korot. Koska luotonantajien hinnat vaihtelevat eri lainojen välillä huomattavasti on lainatarjousten pyytäminen yhdestä ainoasta palvelusta helpompaa kuin jokaiselle tarjouksen lähettäminen erikseen.

Omalaina erottuu edukseen muista lainantarjoajista pirteällä teemallaan ja laajimmalla yhteistyökumppaniverkostolla johon kulluu monien digipankkien lisäksi myös useita perinteisiä pankkeja.

Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta eivätkä saadut lainatarjoukset ole sitovia. Näin omat lainamahdollisuudet voi koska tahansa tarkistaa suoraan netissä.

Voimme lämpimästi suositella OmaLainan lainojen kilpailutuspalvelua edullisimman koron selvittämiseen.

Omalaina on kasvattanut markkina-asemaansa Suomessa vuodesta toiseen. Yhä uudempia luotonantajia liittyy mukaan palvelun yhteistyökumppaniksi, joka tarkoittaa lainan hakijoille lisää valinnanvaraa.

Palvelusta tekee uskomattoman suositun se, että sillä on eniten yhteistyökumppaneita koko Suomessa. Jopa enemmän kuin suurimmalla osalla lainapalveluista on yhteensä.

Myös palvelun maksuttomuus on yksi suosion perusta, sillä kuka tahansa voi koska tahansa kysyä lainatarjousta mihin tahansa tarpeeseen ja saada useita lainatarjouksia.

Näiden lainatarjousten joukosta voi valita itselle sopivan lainapalvelun ja allekirjoittaa lainasopimuksen jonka jälkeen laina maksetaan tilille lähes välittömästi.

Vastaavasti kaikki saadut lainatarjoukset ovat sitomattomia, eli niitä ei tarvitse hyväksyä. Näin kuka tahansa meistä voi katsoa mihin hintaan lainaa on mahdollista saada.

Omalainalla on yhteistyökumppaneinaan myös perinteisiä pankkeja, joka lisää palvelun uskottavuutta ja houkuttelevuutta.

Hyvää

 • Lainatarjoukset eivät ole sitovia
 • Lainahakemuksessa ei vaadita liitteitä
 • Lainaa mahdollista saada jopa 15 minuutissa
 • Joissakin tapauksissa voi sallia maksuhäiriömerkinnät

Huonoa

 • Valinnan vaikeus on suuri määrä tarjouksia
 • Viimeisten lainatarjousten saamista voi joutua odottamaan

Omalainan lainanhakuprosessi

Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu sähköisesti. Aloittaaksesi lainahakemuksen siirry luotonantajan verkkosivustolle. Tämän jälkeen valitse lainasumma ja laina-aika ja täytä loput hakemuksesta.

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, saat nopean vastauksen.

OmaLainan korko ja kustannukset

Koska OmaLaina ei itse myönnä lainoja, vaan toimii välikätenä sinun ja luotonantajien välillä ei palvelu voi itse vaikuttaa lainatarjoustesi korkoon.

Korkoon vaikuttavat useat seikat, jotka määräytyvät luotonantajakohtaisesti. Saat tietää lopullisten lainatarjousten korot ja kustannukset vasta kun pyydät lainatarjouksen palvelusta.

Korot voivat olla mitä tahansa 4,19 – 20 prosentin välillä, riippuen valitusta laina-ajasta ja lainasummasta, sekä siitä haetko lainaa yhteishakijan kanssa vai ilman.

OmaLainan maksunopeus

Kuinka nopeasti OmaLaina maksaa rahat tilille? Palvelu ei itse voi vaikuttaa lainan maksunopeuteen. Rahojen siirtymisestä vastaa, jokainen luotonantaja erikseen.

Jos haluat saada lainan mahdollisimman nopeasti, valitse sellainen lainatarjous jolla on käytössä sama pankki kuin sinulla.

Hakijan ikä vaikuttaa lainatarjouksiin

Vain harva lainapalvelu Suomessa myöntää lainoja nuorille vaikka kyseessä olisikin vain pieni pikalaina.

Tästä syystä myöskään Omalaina ei pysty sinulle välttämättä tarjoamaan kaikkein edullisinta lainaa, koska vain muutama luotonantaja voi tehdä sinulle tarjouksen jos olet 18-vuotias.

Yli 20-vuotiaille sen sijaan Omalainalta löytyy jopa yli 25 yhteistyökumppania joiden lainatarjoukset on mahdollista saada. Näin hieman vanhempi lainanhakija saa vertailemisesta maksimaalisen hyödyn.

Kokeile hakea lainaa Omalainan palvelusta ja katso mihin hintaan sinä saisit lainaa. Koko prosessi on nopea ja kestää vain muutaman minuutin.

Ensimmäiset lainatarjoukset ilmestyvät lähes välittömästi palvelun OmaTili-paneeliin josta ne voi myös allekirjoittaa. Aina kun uusia lainahakemuksia ilmestyy paneeliin saat niistä ilmoituksen myös sähköpostilla. Viimeisimmät lainatarjoukset saapuvat viimeistään 24 tunnin kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

Katso myös Omalaina kokemuksia Munlaina.fi – palvelussa.

Onko Omalaina huijausta?

Omalaina.fi palvelu ei ole huijaus, vaan yksi parhaimmista tavoista tavoittaa kaikki pankit yhdellä hakemuksella. Säästät aikaa & rahaa.

Omalaina kokemuksia ja keskustelu

Kerro mielipiteesi tai kokemuksia Omalainasta meille. Julkaisemme ne tällä sivulla. Ole täysin rehellinen, jotta lainanhakijat tietävät kannattaako Omalainaa oikeasti käyttää lainan hakemiseen.

Rehellisen arvostelun antaminen parantaa myös luotonantajien palveluita, sillä jos asiakas ei ole tyytyväinen johonkin ominaisuuteen voivat luotonantajat parantaa tätä kyseistä ominaisuutta.

5,0 rating
27.7.2020

Onnistuin juuri saamaan 8k lainaa pankkia halvemmalla. En enää edes vaivaudu pyytämään tarjouksia muualta!

Santtu
5,0 rating
22.7.2020

Miksi kukaan hakis enää muusta palvelusta, kun kaikki on saman katon alla?

Jere
5,0 rating
22.7.2020

Asiakaspalvelu erinomainen. Lainahakemus helppo ja nopea. Lainanmaksu tilille nopeasti noin 5 minuutissa, kun valitsin ekan tarjouksen.

jenniina
5,0 rating
22.7.2020

Tämä lainapalvelu on kyllä edelleen parhaimmista parhain. Peukkua ylös!

Minna
5,0 rating
23.10.2019

Ihan ylivoimaisesti paras lainojen kilpailuttaja. Ei mitään valittamista, olen lainaa jo saanut mutta silti halusin tulla tänne kehumaan kyseistä palvelua.

Karoliina
Arvostelut / kokemuksia:

Usein kysyttyjä kysymyksiä Omalaina

 • Miksi OmaLaina?

  OmaLaina on maksuton palvelu, jonka avulla voit kilpailuttaa lainasi aina 60 000 euroon asti. Yhdellä hakemuksella tavoitat jopa 30 pankkia.

 • Kuinka suurta lainaa voin hakea?

  Lainaa voi hakea aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia.

 • Mikä on lainan korko?

  Lainan korko vaihtelee luotonantajasta riippuen 4,19 - 20% välillä. OmaLaina ei voi itse vaikuttaa lainatarjousten korkoihin.

 • Kuinka nopeasti laina maksetaan tililleni?

  Riippuu valitsemastasi luotonantajasta. Nopeimmat luotonantajat maksavat rahat tilille jopa 15 minuutissa..

Tietoa OmaLainasta

Yrityksen taustalla vaikuttaa LVS Brokers Oy, jolla on myös muita tunnettuja lainabrändejä jotka kilpailuttavat asiakkaiden lainahakemuksia.

Omalaina yhteystiedot

Omalaina somessa

Lue lisää Omalainasta

5
5,0 rating
5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 6 arvosteluun)
Erinomainen100%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%

Lue muut arvostelumme:

Arkiraha
Arkiraha
Blue Finance
Blue Finance
Etua
Etua
Fixura
Fixura
Fellow Finance
Fellow Finance
Ferratum Money
Ferratum
Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus
Omalaina
Omalaina
Sortter
Sortter
Zmarta
Zmarta