Pikalaina heti tilille

pikalaina

Pikalaina on tyypillisin rahoitustuote, kun tarvitaan rahaa nopeasti. Kaikki Pikavippikuningas.fi sivustolla esittelemämme pikalainat on mahdollista saada heti tilille. Lainahakemuksen täyttää minuutissa ja luottopäätöksen saat heti. 

Kun haet pientä pikalainaa varmistat, että et joudu odottelemaan pitkiä lainaprosesseja vaan saat lainan heti tilillesi hyväksytyn hakemuksen jälkeen. Useimmiten pikalaina on suuruudeltaan noin 50 euron tai 4000 euron luokkaa, tästä suuremmat lainat ovat kulutusluottoja tai joustoluottoja

Muista vielä ennen kuin hyväksyt saamasi lainatarjouksen tarkistaa luoton ehdot. Näin varmistat, että hakemasi pikalaina ei sisällä yllätyksiä.

Voit saada pikalainaa jopa kokonaan ilman kertyvää korkoa tai muita kuluja. Toisin sanoen ilmainen pikalaina on mahdollinen, mutta vain uusille asiakkaille. Eli jos et ole aikaisemmin asioinut pikalainapalvelussa voit lunastaa kuluttoman ensilainan parhaimmillaan jopa 30 vuorokaudeksi. Kuluttomia ja korottomia pikalainoja myöntävät tällä hetkellä Ferratum ja Blue Finance.

Kaikki pikalainat 2021

Taulukkoon (1/2021): on listattu myös uudet pikalainat, jotka on avattu vuonna 2021.  Hae heti vaikka uusi pikalaina pitkällä 6kk maksuajalla – Klikkaa ja hae heti!

 • 1000 - 60 000€ lainat
 • Takaisinmaksu 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Useita lainatarjouksia
5/5
 • 100 - 60 000€ lainat
 • Takaisinmaksu 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja vain 18 vuotta
 • Mukana yli 30 lainapalvelua
5/5
 • 50 - 20 000€ lainat
 • Takaisinmaksu 3 - 54 kuukautta
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Joustava- tai kertalaina
5/5
 • 1000 - 60 000€ lainat
 • Takaisinmaksu 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Kilpailuttaa lainat
5/5

Pienet ja nopeat pikalaina ovat kaikkien saatavilla

Pienimmät pikalainat ovat noin 50 euron suuruisia, näistä ei kerry juurikaan korkoa ja ne maksetaan tyypillisesti takaisin 14 – 30 vrk kuluessa. On myös mahdollista saada pikalainaa pienellä kuukausierällä pidemmäksikin aikaa, jos lainasumma on suurempi kuin 500 euroa.

Pikalainaa pienellä kuukausierällä

Tyypillinen pikalaina on lyhytkestoinen laina jonka takia kuukausierät saattavat olla suurempia kuin muissa lainatuotteissa. Lisää tietoa pikalainoista löydät myös pikalainanetistä.fi sivustolta, joka on toteutettu yhteistyössä kanssamme. Tästä syystä eniten kuukausierän kustannuksiin vaikuttaa laina-aika. Kun pikalainaa saadaan maksettua takaisin pienemmällä kuukausierällä helpotetaan omaa taloutta tinkimättä liikaa lainan mahdollisista kustannuksista. Taulukon avulla voit katsoa itsellesi sopivan pikalainan ja tutustua siihen tarkemmin. Lähes kaikki esitellyt pikalainat tarjoavat maksuvapaita ja lyhennysvapaita kuukausia, siksi Pikavippikuningas on tehnyt työn puolestasi ja kerännyt kaikki pikalainat vertailuun juuri sinua varten.

Pikalaina vertailu on aina järkevää olipa tarve mikä tahansa

Pikalainavertailu on sekä tärkeää, että lähes välttämätöntä jos halutaan saada pikalaina mahdollisimman edullisesti. Siksi pikalainan hakeminen kannattaa aloittaa vertailusivustolta joka tarjoaa arvokasta tietoa lainoista. Pikalainojen vertaileminen vie vain muutaman minuutin ja saatat sen avulla säästää jopa satoja ellei tuhansia euroja. Mikset siis sinäkin vertailisi ensin?

Mikä on pikalaina?

Pikalaina on lähes synonyymi pikavipille, mutta pikalainalla tarkoitetaan matalempikorkoista nopeaa pikalainaa. Alkaako käsite pikavippi hävitä ja sen tulee korvaamaan pikalaina, kuka tietää? Nopeihin lainoihin ja niiden kehitykseen on voimakkaasti vaikuttanut lainsäädäntö niiden aiheuttamien ongelmien takia. Moni on ajautunut pikalainoja hakiessaan taloudellisiin vaikeuksiin, koska lainaa ei ole osattu ottaa oikealla hetkellä tai takaisinmaksu ei ole ollut varmaa. Siksi suosittelemmekin tutustumaan tarkkaan omaan talouteen ja lainaehtoihin, sekä laskemaan mahdollisen takaisinmaksun etukääteen. Näin varmistat turvallisen ja varman lainaamisen.

Voiko pikalainaa saada pitkällä maksuajalla?

Pikalainaa on myös mahdollista hakea pitkällä maksuajalla. Tässä kohtaa on kuitenkin tärkeä huomioida, että mitä kauemmin lainaa ylläpidetään avoinna sitä kallimmaksi kustannukset muuttuvat. Jotkut luotonantajat tarjoavat pikalainaan jopa vuosien maksuajan, mutta tämä saattaa tehdä muutaman sadan euron lainasta jopa kolminkertaisen. Siksi pikalainat kannattaa maksaa takaisin heti kun mahdollista.

Pikalaina heti tilille

Pikalaina heti tilille on saatavissa lähes jokaisessa taulukkoon listatussa palvelussa. Tämä vaatii lainahakemuksen huolellisen täyttämisen ja puhtaat luottotiedot. Uudistuneen ja nopeutuneen luottopäätösmenetelmän ansiosta luottopäätökset voidaan antaa reaaliajassa heti hakemusten saavuttua. Jos tarvitset pikalainaa heti voit valita taulukossa esitellyistä yrityksistä oman suosikkisi, mutta älä unohda käyttää ilmaista pikalainaa tarjoavia palveluilta. Moni hakee pikalainaa heti lunastaen kuluttoman ja korottoman tarjouksen, mutta jatkaakin lainaamista vielä jopa 6kk. Tämä näkyy heti merkittävästi lainasummassa, siksi kehoitammekin maksamaan lainan mahdollisimman pian takaisin.

Tyypillisin tapa etsiä pikalainaa on kiireessä, mutta näillä ohjeilla tiedät mistä voi hakea pikalainaa joka maksetaan heti tilille.

pikalainaa heti tilille

Lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa

Lainoja on useita, mutta jos halutaan lainaa heti tilille on muistettava tarkistaa onko nyt viikonloppu. Arkipäivinä lainat maksetaan heti tilille. Lainahakemuksia voi lähettää vuorokauden ympäri 24h netissä. Lainaa heti tilille on mahdollista saada jopa 2000 euroa ilman kuluja. Lainan saamisen nopeuteen vaikuttaa oleellisesti pankkisi, varmista että luotonantajalla on sama pankki käytössä kuin tilisi johon lainan haluat.

Pikaluoton hinta vaihtelee luotonantaja kohtaisesti

Normaalisti mitä nopeampi laina sitä kalliimpi se on. Pikalainojen kustannukset sattavat piillä nostopalkkioissa, tarkista ne siis ennen varsinaista lainan hakemista. Alle 2000 euron pikalainoille on kuitenkin määrätty korkokatto, joten todellinen vuosikorkosi ei voi ylittää 50%. Luoton hakeminen on täysin ilmaista, voit lähettää lainahakemuksia koska tahansa ja millä laitteella tahansa vaikka puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Lainahakemukset eivät myöskään sido sinua mihinkään. Lunastat lainan vasta kun olet allekirjoittanut saamasi lainatarjouksen hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Voiko hakea pikalainaa maksuhäiriömerkinnällä?

Valitettavasti kuten jo akikaisemmin mainiittiin on pikalainan myöntäminen maksuhäiriöiselle lähes mahdotonta. Voit kuitenkin kokeilla lähettää lainahakemuksia ja toivoa parasta. Lue ylempänä artikkelista kohta jossa kerrotaan aiheesta tarkemmin.

Lainaa puhelimella?

Kaikkia esiteltyjä lainoja on mahdollista hakea puhelimella maksuttomasti. Lainahakemukseen tarvitset vain toimivan internetyhteyden, joten puhelimesi kannattaa olla älypuhelin. Voit myös käyttää lainahakemuksen tunnistautumisessa verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Aina tämäkään ei ole välttämätöntä.