Freedom Rahoitus

 • Kilpailuttaa lainasi yli 25 pankilla
 • Henkilökohtaista palvelua laina-asioissa
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella

Freedom Rahoitus vaatii

 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Olet 20-vuotias tai vanhempi

Freedom Rahoitus - mistä on kyse?

Freedom Rahoitus on suomalainen lainanvälittäjä, joka etsii lainanhakijoille sopivat lainatarjoukset toimittamalla palvelussa täytetyn lainahakemuksen usealle pankille ja rahoitusaitokselle.

Palvelun käyttäminen on maksutonta, eikä sido ottamaan tarjottuja lainoja vastaan.

Pääsääntöisesti Freedom Rahoituksella on yhteistyökumppaneinaan niin sanottuja digipankkeja kuten Komplett Bank, Bank Norwegian mutta mukana on myös muita lainapalveluita esimerkiksi vertaislainoista Fixura ja Fellow Finance.

Kun pyydät lainatarjoukset Freedomilta varmistat, että saat tehokkaasti kilpailutettua suurimman osan verkossa toimivista luotonantajista ja voit vielä itse vertailla lainatarjouksia keskenään.

Vaikka palvelu toimii oman osakeyhtiön alla kuuluu se samaan konserniin tunnetun lainapalvelun Zmarta kanssa, joka tarkoittaa että palvelu on täysin identtinen.

Hyvää

 • Tehokas lainojen kilpailutus
 • Lainahakemuksessa ei vaadita liitteitä
 • Henkilökohtaista palvelua

Huonoa

 • Mukana ei ole perinteisiä pankkeja
 • Osa palvelussa mukana olevista luotonantajista on väliaikaisesti tauolla

Freedom Rahoitus lainanhakuprosessi

Lainanhaku aloitetaan suoraan Freedom Rahoituksen verkkosivuilla, jossa ensin valitaa sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika. Kun esitietolomake on täytetty on aika siirtyä täyttämään lainahakemus kokonaisuudessaan.

Älä anna 6 eri vaiheen hämätä, sillä lainahakemus on rakennettu helpoksi ja nopeaksi jonka täyttää muutamassa minuutissa.

Nämä 6 vaihetta ovat:

Vaihe 1. lainatiedot

Vaihe 2. henkilötiedot

Vaihe 3. työtiedot

Vaihe 4. syventävät henkilötiedot

Vaihe 5. asumistiedot

Vaihe 6. nykyiset lainat ja luotot

Jokaisen vaiheen täyttäminen vie vain sekuntteja, sillä niissä on vain 1 – 3 täytettävää kohtaa.

Freedom Rahoitus yhteistyökumppanit

Freedom Rahoitus toimii samalla konspetilla kuin esimerkiksi Omalaina tai Rahalaitos. Eli kuluttajalle palvelu on maksuton ja jokaisesta lainasta yhtiölle maksetaan pieni palkkio.

Yritys ei siis missään tapauksessa itse myönnä lainoja, vaan tarjoaa alustan sinun ja luotonantajan välillä jotta saat kaikki lainatarjouksen yhteen palveluun.

Kun saat eteesi useita henkilökohtaisesti räätälöityjä lainatarjouksia on päätöksen tekeminen huomattavasti helpompaa. Kilpailuta laina Freedom Rahoituksella ja katso mihin hintaan sinä saat lainaa.

Luottohakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, jonka jälkeen saat jo ensimmäiset lainatarjoukset minuuteissa hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Koko listan yhteistyökumppaneista löydät täältä.

Lainojen yhdistäminen Freedom Rahoituksella

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useiden lainojen tai maksujen keskittämistä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Freedom Rahoitus tarjoaa lainanhakijoille mahdollisuuden yhdistää lainansa nopeasti. Lainojen yhdistämisessä on tärkeää laskea tarkkaan kuinka paljon nykyiset luottokorttivelat, osamaksuvelat ja muut velat maksavat kuukausittain.

Toisin sanoen, laske nykyiset kuukausilyhennykset yhteen ja laske kuinka paljon korkoa maksa nykyiselle velallesi. Kun tiedät korot ja kulut voit siirtyä täyttämään yhdistelylainahakemuksen palveluun.

Freedom rahoituksen yhdistelylaina voi olla juuri sopiva ratkaisu useiden pienempien ja kalliiden velkojen pilkkomiseen. Pääset eroon pikavipeistä parhaimmillaan jopa saman päivän aikana.

Myös suuremmat velat tai suurempi laina voidaan vaihtaa edullisempaan Freedom Rahoituksella, sillä lainaa maksetaan jopa 60000 euroon asti.

Onko Freedom Rahoitus parempi kuin Zmarta?

Näiden palveluiden välillä ei ole mitään eroa. Molemmissa palveluissa on täysin samat yhteistyökumppanit joten saat molemmista palveluista samat lainatarjoukset.

Miksi molemmista palveluista saa samat lainatarjoukset?

Molemmat palvelut ovat saman omistajan Zmarta Group alaisuudessa vaikka Freedom Rahoitus saattaakin vaikuttaa toimivansa omalla yhtiönimellään.

Suomessa ehkä Freedom Rahoitus on tunnetumpi kuin muualla Euroopassa. Euroopassa kuitenkin Zmarta on yrityksen johtava lainamerkki joka on palvelut satoja tuhansia asiakkaita.

Onko Freedom Rahoitus huijausta?

Freedom Rahoitus ei ole huijausta. Freedom Rahoitus ja Zmarta ovat tuotemerkkejä, jotka omistaa Zmarta Group. Moni ketä etsii Freedom Rahoituksen nettisivuja päätyy www.rahoitus.fi sivustolle, joka on väärä osoite.

Freedom Rahoitus toimii osoitteessa Freedomrahoitus.fi tai vaihtoehtoisesti sama palvelu eri lainatuotemerkillä on Zmarta.fi

Freedom Rahoitus kokemuksia ja keskustelu

Kerro mielipiteesi tai kokemuksia Freedom rahoituksesta meille. Julkaisemme ne tällä sivulla. Tästä yrityksestä löytyy pitkästä iästä huolimatta melko vähän kokemuksia.

Arvostamme jos jätät oman mielipiteesi ja arvostelun Freedom Rahoituksesta meille. Näin autat muita lainanhakijoita tekemään taloudellisesti parempia päätöksiä.

5,0 rating
23.10.2019

Komppaan, useita tarjouksia ja yksi tärppäsi. Suosittelen!

Mikko
4,0 rating
24.9.2019

Ihan ok kilpailutus sain 6 tarjousta muttei yksikään ollut mielestäni edullinen

Matti
Arvostelut / kokemuksia:

Usein kysyttyjä kysymyksiä Freedom Rahoitus

 • Miksi Freedom Rahoitus?

  Freedom Rahoitus on hyvä työkalu sopivan lainan etsimisessä. Säästät aikaa ja rahaa kun lainahakemuksia ei tarvitse lähettää jokaiseen palveluun erikseen.

 • Kuinka suurta lainaa voin hakea?

  Lainaa voi hakea aina 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia.

 • Mikä on lainan korko?

  Freedom Rahoitus ei voi itse vaikuttaa lainan korkoon tai kustannuksiin, mutta luotonantajien keskimääräinen korko vaihtelee 4,5 - 20% välillä.

 • Kuinka nopeasti laina maksetaan tililleni?

  Luotonantajasta riippuen laina voidaan maksaa jo minuuteissa lainasopimuksen tekemisestä.

Tietoa Freedom Rahoituksesta

Palvelun taustalla vaikuttaa Freedom Rahoitus Oy, joka on osa Zmarta Group -konsernia ja jolla on myös muita tunnettuja lainabrändejä jotka kilpailuttavat asiakkaiden lainahakemuksia.

Freedom Rahoitus yhteystiedot

Freedom Rahoitus somessa

Lue lisää Freedom Rahoituksesta

4.5
4,5 rating
4.5 tähteä 5 tähdestä (perustuu 2 arvosteluun)
Erinomainen50%
Erittäin hyvä50%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%

Lue muut arvostelumme:

Arkiraha
Arkiraha
Blue Finance
Blue Finance
Etua
Etua
Fixura
Fixura
Fellow Finance
Fellow Finance
Ferratum Money
Ferratum
Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus
Omalaina
Omalaina
Sortter
Sortter
Zmarta
Zmarta