Fixura

 • Uniikki vertaislaina -konsepti
 • Halvempaa lainaa kuin kilpailuttamalla
 • Korko voi olla vain 2,9%

Fixura vaatii

 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Asunut Suomessa viimeiset 2 vuotta
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Olet 21-vuotias tai vanhempi

Fixura - vertaislainojen edelläkävijä

Fixura on vuonna 2009 perustettu vertaislainaamiseen keskittyvä yritys, jonka pää tavoitteena on ollut yhdistää sijoittajat ja rahoitusta tarvitsevat ihmiset. Käytännössä kyseessä on siis verkkoalusta, jossa tavalliset ihmiset voivat sijoittaa rahaa lainoihin jotka Fixura myöntää luottotietoisille ja maksykykyisille suomalaisille.

Sijoittaja: saat itse määrittää tavoitteesi lainan suhteen, kuten korko ja oma tavoitetuotto-%.

Lainaaja: voit saada lainaa edullisemmalla korolla kuin mistään muusta lainapalvelusta, jos sijoittajat ovat hyvällä tuulella ja vaativat alhaisempaa tuottoa.

Tämä peer-to-peer lainaaminen on nostanut suosiotaan etenkin Pohjoismaissa, jossa finanssiteknologia on kehittynyt hurjaa vauhtia.

Lainaesimerkki Fixuralta:

Lainasumma on 7650,00 €. Tod. vuosikorko tälle lainalle on 12,50 %. Tod. vuosikorossa on huomioitu laskeva nimelliskorko 9,90 %:sta 5,20 %:iin ja lainanhoitomaksut olettaen, että lyhennykset maksetaan maksusuunnitelman mukaisesti. Lainanhoitomaksu 12,50 €/kk lisätään kuukausierään 2. vuodesta alkaen, sillä 1. vuoden lainanhoitomaksut 150,00 € pääomitetaan. Kuukausierät yhteensä 9478,06 €.

Hyvää

 • Lainatarjoukset eivät ole sitovia
 • Laina voi olla erittäin halpa
 • Edullista lainaa pitkällä maksuajalla
 • Hyvä korvike perinteisille lainoille

Huonoa

 • Sijoittajat määräävät lopullisen koron
 • Lainan saaminen tilille voi kestää 1 - 2 pankkipäivää.

Vertaislaina ei ole uusi keksintö

Jo ihmiskunnan historian alkuajoista niin kauan kuin valuutta on ollut olemassa on sitä lainattu toisille kanssaihmisille. Eli ideologia on sama kuin tuhansia vuosia sitten, mutta tänäpäivänä korkean teknologian ansiosta kaikki tämä voidaan tehdä suoraan kohtisohvalta.

Koska vertaislainoissa korot saattavat olla alhaisimmat verrattuna mihinkään muuhun lainapalveluun voi myös lainojen yhdistäminen olla hyvä ratkaisu vertaislainojen avulla.

Kannattaa pyytää tarjoukset ja katsoa millä hinnalla sijoittajat olisivat valmiita lainaamaan rahaa sinulle. Tarjousten pyytäminen ei ole sitovaa.

Fixuran lainanhakuprosessi

Lainan hakeminen alkaa tavalliseen tapaa luotonantajan verkkosivuilta, jossa lainalaskurissa selvität parhaimman lainasumman ja takaisinmaksuajan lainallesi. Kun olet löytänyt sopivat lyhennykset voit siirtyä suoraan lainahakemukseen.

Varsinainen lainahakemus aloitetaan tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla ja viedään loppuun ilman ylimääräisiä liitteitä.

Lainapäätös annetaan 15 minuutin kuluessa ja rahat maksetaan tilillesi pankista riippuen tunneista muutamaan arkipäivään siitä kun olet pyytänyt nostoa.

Onko Fixura huijausta?

Fixura on toiminut jo pitkään lainamarkkinoilla ja on yksi tunnetuimmista vertaislaina -palveluista Suomessa. Kokeile mihin hintaan sinulle oltaisiin valmiita lainaamaan.

Fixura kokemuksia ja keskustelu

Kerro mielipiteesi tai kokemuksia Fixurasta meille. Julkaisemme ne tällä sivulla. Ole täysin rehellinen, jotta lainanhakijat tietävät kannattaako Fixuraa oikeasti käyttää lainan hakemiseen.

Rehellisen arvostelun antaminen parantaa myös luotonantajien palveluita, sillä jos asiakas ei ole tyytyväinen johonkin ominaisuuteen voivat luotonantajat parantaa tätä kyseistä ominaisuutta.

Arvostelut / kokemuksia:

Usein kysyttyjä kysymyksiä Fixura

 • Miksi valita Fixura?

  Fixura tarjoaa uniikin lainakonseptin, jonka avulla voi saada markkinoiden edullisimman koron.

 • Kuinka suurta lainaa voin hakea?

  Lainaa voi hakea aina 4000 eurosta jopa 20 000 euroon asti ilman vakuuksia.

 • Mikä on lainan korko?

  Korko määräytyy sijoittajien ottaman riskin mukaisesti 2,9 - 9,9% välillä.

 • Kuinka nopeasti laina maksetaan tililleni?

  Laina maksetaan tilillesi keskimäärin 1 - 2 päivässä.

Tietoa Fixurasta

Yrityksen taustalla vaikuttaa Fixura Ab Oy, joka on ollut yksi ensimmäisistä vertaislainaa tarjoavista palveluista Suomessa.

Fixura yhteystiedot

Fixura somessa

Lue lisää Fixurasta

0
0,0 rating
0 tähteä 5 tähdestä (perustuu 0 arvosteluun)
Erinomainen0%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%

Lue muut arvostelumme:

Arkiraha
Arkiraha
Blue Finance
Blue Finance
Etua
Etua
Fixura
Fixura
Fellow Finance
Fellow Finance
Ferratum Money
Ferratum
Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus
Omalaina
Omalaina
Sortter
Sortter
Zmarta
Zmarta