Zmarta

Zmarta

500 – 60 000 €

Lainasummat

1 – 15 vuotta

Maksuaika

4,99%

Korko

1 – 3 arkipäivä

Maksetaan

Zmarta

 • Lainaa 500 - 60 000 euroa
 • Laina-aika 1 - 15 vuotta
 • Luottopäätös annetaan heti

Lainan kustannukset vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti. Luoton ollessa esimerkiksi 60 000 ja takaisinmaksuajan 15 vuotta on kuukausierä 474. Kuukausierään lisätään 5 euron laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 EUR. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 85 406. Nimelliskorko on 5,00% ja todellinen vuosikorko on 5,12 prosenttia.

Luotonmyöntäjien tarjoama todellinen vuosikorko vaihtelee 4,99–50,5 % (nimelliskorko 4,9-41,16 %) ja laina-aika 1–15 vuoden välillä. Lainasummat ovat 500–60 000 €. Tiedot 1.2.2017.

 • Perustiedot
 • Yritys
 • UKK

Zmarta yleiskatsaus

Haettavat lainat 500 - 60 000 euroa.

Takaisinmaksuaika 1 - 15 vuotta.

Palvelun ikäraja on 20 vuotta.

Luottopäätös annetaan heti.

Esimerkki: 

Lainan kustannukset vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti. Luoton ollessa esimerkiksi 60 000 ja takaisinmaksuajan 15 vuotta on kuukausierä 474. Kuukausierään lisätään 5 euron laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 EUR. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 85 406. Nimelliskorko on 5,00% ja todellinen vuosikorko on 5,12 prosenttia.

Luotonmyöntäjien tarjoama todellinen vuosikorko vaihtelee 4,99–50,5 % (nimelliskorko 4,9-41,16 %) ja laina-aika 1–15 vuoden välillä. Lainasummat ovat 500–60 000 €. Tiedot 1.2.2017.

Mihin tarkoitukseen laina sopii?

Voit hakea lainaa kaikkiin tarkoituksiin. Hakemuksesi kilpailutetaan yli 25 pankin kesken.

Zmartan takana on:

Zmarta Suomi

Kaivokatu 8

00100 Helsinki

2207313-9

Usein kysyttyä

Useiten kysyttyjä kysymyksiä.

Miksi Zmarta?

Zmarta on ilmainen lainojen kilpailutus palvelu. Tavoitat yhdellä hakemuksella useita pankkeja ja rahoituslaitoksia.

Kuinka suurta lainaa voin hakea?

Voit hakea lainaa 500 eurosta 60 000 euroon asti.

Mikä on lainan korko?

Lainan koron määrittelevät luotonantajat itse, mutta vuosikorko vaihtelee 4,99 - 50,5% välillä.

Kuinka nopeasti laina maksetaan?

Laina voidaan parhaimmillaan maksaa samana päivänä. Keskimäärin lainan saaminen kestää kuitenkin 1 - 3 vuorokautta.

Yhteystiedot

200100 Helsinki, Kaivokatu 8

info@Zmarta.fi

www.zmarta.fi

Lainahakemuksia vastaanotetaan 24/7

Lainaehdot

 • Olet vähintään 20-vuotias.
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Sinulla ei saa olla maksuhäiriöitä.
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Miten haen lainaa?

 1. Siirry täyttämään ilmainen lainahakemus.
 2. Vastaanota lainatarjouksia heti.
 3. Valitse mieleisin.
 4. Rahat maksetaan tilille nopeasti.
4.7
4,7 rating
4.7 tähteä 5 tähdestä (perustuu 6 arvosteluun)
Erinomainen83%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto17%
Huono0%
Erittäin huono0%
5,0 rating
22.7.2020

Niille jotka etsivät kokemuksia Zmartasta niin tässä tulee: Asiakaspalvelu maailman ystävällisin, lainanmaksu todella nopea ja lainahakemuksen täyttäminen nopea ja helppo. Lainasopimus allekirjoitetaan pankkitunnuksilla siinä vaiheessa kun olet päättänyt minkä tarjouksen valitset.

Paavo
5,0 rating
22.7.2020

Suosittelen aina kavereille tätä palvelua, kun tulee puheeks kulutusluotot. Ei koskaan oo pettänyt.

Nino
3,0 rating
17.5.2020

Kilpailuttaa nykyään myös sähköt!

Pajunen
5,0 rating
23.10.2019

Myös sähköt kilpailuttaa lainojen lisäksi nykyään tuo Zmarta..

Mikael
5,0 rating
4.10.2019

Todella hyvä..

Essi
Arvostelut / kokemuksia:

Zmarta kokemuksia ja keskustelu

Kerro mielipiteesi tai kokemuksia Zmartasta meille. Julkaisemme ne tällä sivulla. Ota kantaa vain Zmartan palveluun. Yritys ei voi vaikuttaa saamiisi lainatarjouksiin tai sen ehtoihin, sillä palvelu vain toimittaa lainahakemuksesi eteenpäin.

Onko Zmarta huijausta?

Ei Zmarta ei ole huijausta, vaan tunnettu lainojen kilpailuttamista tarjoava palvelu. Zmarta on panostanut vahvasti näkyvyyteen ja onkin jääkiekon vuoden 2019 sponsori. Yhdelläkään näin isolla yrityksellä ei ole varaa vastata huijaus syytöksiin verkossa. Jos yrität etsiä aiheeseen liittyvää tietoa, et tule löytämään sellaista tillä palvelun on viimeisen päälle luotettava ja turvallinen.

Onko palvelu luotettava?

Kuten muissakin lainapalveluissa on tärkeää tunnistaa mahdolliset riskit epäluotettavien toimijoiden kohdalla.

Zmarta kuitenkin on yksi koko Suomen tunnetuimmista lainan kilpailutuspalveluista joka hehkuttaa itseään uudenlaisena rahoituspalveluna.

Palvelusta voi hakea uutta lainaa, tai yhdistää aikaisemmat vanhemmat lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Jokainen saamasi lainatarjous on juuri sinulle räätälöity ja yksilöllinen.

Sama yritys omistaa myös toisen tunnetun lainatuotemerkin Suomessa Freedom rahoituksen. Tämä lainatuotemerkki on kuitenkin jäänyt hieman Zmartan varjoon onnistuneiden markkinointiponnisteluiden ansiosta.

Ilmainen lainapalvelu

Zmartan tarjoaman lainapalvelun käyttäminen on maksutonta nyt ja aina. Yritys saa palkkionsa heidän kautta solmituista lainasopimuksista. Palkkiot maksaa lainasopimuksen tehnyt luotonantaja.

Huomaa, että kun haet lainaa Zmartasta, et solmi lainasopimusta heidän kanssaan. Lopullinen lainasopimus tehdää sinun ja valitsemasi luotonantajan välille, jossa Zmarta ei ole osallisena.

Zmartan tehtävä on siis vain ja ainoastaan toimittaa lainahakemuksesi eteenpäin palvelun yhteistyökumppaneille, jotta he voivat tehdä sinulle lainatarjouksen.

Suuri valikoima yhteistyökumppaneita

Yhteistyökumppaneiden joukosta löytyy niin perinteisiä pankkeja kuin ykstyisiä rahoituslaitoksiakin. Muutama mainittakoon esimerkiksi Santander, Svea Ekonomi, Resurs Bank, Aktia ja niin edelleen.

Pystyt siis samassa palvelussa vertailemaan sinulle henkilökohtaisesti laadittuja tarjouksia pankkien ja yksityisten luotonantajien välillä. Tämä tarkemmaksi ei lainojen vertaileminen enää muutu.

Eroon pikavipeistä Zmartan avulla

Kuten moni muu vastaavanlainen palvelu, myös Zmarta tarjoaa asiakkaileen mahdollisuuden hakea järjestelylainaa.

Tilaisuutta hakea järjestelylainaa ei kannata jättää väliin, vaikka lainan hakeminen vaikuttaisikin aluksi tylsältä idealta.

Lainojen yhdistämisellä saat heti selkeää säästöä ja helpotat taloudenhallintaa kun maksat useammat kalliit vipit ja luotot yhdellä kertaa. Jäljelle jää vain yksi edullisempi laina, jota on helppo lyhentää.

Järjestelylainan avulla voi myös pilkkoa lainan kuukausilyhennyksiä pienemmäksi hakemalla lainaa pidemmällä maksuajalla. Jos nyt maksat lainastasi lyhennyksiä 400 euroa kuukaudessa, voit muuttaa summan vain 200 euroon.

Muutokselle on tietenkin hintansa, sillä mitä kauemmin aiot lainaa maksaa takaisin, sitä kalliimmaksi lainan kokonaiskustannukset muodostuvat.

Mitä muita samanlaisia palveluita on olemassa?

Muita vastaavanlaisia lainapalveluita löytyy Suomessa vain kourallinen. Joillakin niistä on uniikki toimintamalli kuten Sortterilla.

Suosittuja samanlaisia lainapalveluita ovat muunmuassa Omalaina, Rahalaitos, Etua ja Sortter. Kaikkien perus liiketoimintamalli on samanlainen, mutta jokaisella on omat etunsa.

Lue muut arvostelumme: