Zmarta

 • Lainan kilpailutus on fiksun valinta
 • Mukana yli 25 luotonantajaa ja rahoituslaitosta
 • Selvitä nopeasti ja ilmaiseksi kuka tarjoaa alhaisinta korkoa

Zmarta vaatii

 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Olet 20-vuotias tai vanhempi

Mikä on Zmarta?

Zmarta on jo vakiintuneen aseman Suomessa saavuttanut lainojen kilpailutusta tarjoava palvelu, joka etsii parhaimmat lainatarjoukset lainanhakijalle helposti ja ilman maksua. Lisäksi jokainen lainanhakija saa tarvittaessa henkilökohtaista palvelua sopivan lainan etsimisessä.

Yhteistyökumppaneinaan Zmartalla on luotettavia ja vakavaraisia rahoitusyhtiöitä ja pankkeja, jotka laitetaan kilpailemaan laina-asiakkaasta: lopputuloksena edullinen lainatarjous.

Huolimatta siitä, että lainahakemukset käsitellään automaattisesti vastuullisen lainaamisen periaatteilla on lainatarjoukset pitkälle räätälöityjä.

Yrityksenä Zmarta kuuluu suureen pohjoismaissa toimivaan lainojen vertailemiseen ja finanssiteknologiaan erikoistuneeseen Zmarta Group -konserniin. Suomessa Zmartan lisäksi myös Freedom Rahoitus kuuluu tämän saman konsernin alle.

Zmartan lainaesimerkki:

Luoton ollessa 1 000, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 19€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 1 334€, nimelliskorko 10% ja todellinen vuosikorko 10,46% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20% (todellinen vuosikorko 4,5-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

Hyvää

 • Ilmainen ja maksuton lainojen kilpailutus
 • Säästä aikaa ja rahaa
 • Lainaa nopealla aikataululla
 • Henkilökohtaista palvelua

Huonoa

 • Osa yhteistyökumppaneista tauolla
 • Viimeisten lainatarjousten saamisessa voi kestää

Zmartan lainanhakuprosessi

Lainanhaku aloitetaan palvelun verkkosivuilla, jossa täytetään lyhyt ja nopea lainahakemus johon ei tarvitse liittää ylimääräisiä dokumentteja. Palvelu on pyritty rakentamaan mahdollisimman nopeaksi automatisoimalla useita prosesseja kuten esimerkiksi lainahakemusten tarkistaminen.

Tämä mahdollistaa sen, että lainaa on mahdollista saada vain minuuttien kuluttua lainahakemuksen täyttämisestä mikäli ensimmäiset lainatarjoukset miellyttävät sinua.

Lainatarjouksia ei ole pakko hyväksyä, vaan saat itse valita minkälainen laina sopii sinulle. Sinulla on 30 vuorokautta aikaa päättää, minkä lainatarjouksen valitset ennen kuin tarjous erääntyy.

Ilmainen lainan kilpailutus

Zmartan tarjoaman lainapalvelun käyttäminen on maksutonta nyt ja aina. Yritys saa palkkionsa heidän kautta solmituista lainasopimuksista. Palkkiot maksaa lainasopimuksen tehnyt luotonantaja.

Huomaa, että kun haet lainaa Zmartasta, et solmi lainasopimusta heidän kanssaan. Lopullinen lainasopimus tehdää sinun ja valitsemasi luotonantajan välille, jossa Zmarta ei ole osallisena.

Zmartan tehtävä on siis vain ja ainoastaan toimittaa lainahakemuksesi eteenpäin palvelun yhteistyökumppaneille, jotta he voivat tehdä sinulle lainatarjouksen.

Suuri valikoima yhteistyökumppaneita

Yhteistyökumppaneiden joukosta löytyy niin perinteisiä pankkeja kuin ykstyisiä rahoituslaitoksiakin. Muutama mainittakoon esimerkiksi Santander, Svea Ekonomi, Resurs Bank, Aktia ja niin edelleen.

Pystyt siis samassa palvelussa vertailemaan sinulle henkilökohtaisesti laadittuja tarjouksia pankkien ja yksityisten luotonantajien välillä. Tämä tarkemmaksi ei lainojen vertaileminen enää muutu.

Eroon pikavipeistä Zmartan avulla

Kuten moni muu vastaavanlainen palvelu, myös Zmarta tarjoaa asiakkaileen mahdollisuuden hakea järjestelylainaa.

Tilaisuutta hakea järjestelylainaa ei kannata jättää väliin, vaikka lainan hakeminen vaikuttaisikin aluksi tylsältä idealta.

Lainojen yhdistämisellä saat heti selkeää säästöä ja helpotat taloudenhallintaa kun maksat useammat kalliit vipit ja luotot yhdellä kertaa. Jäljelle jää vain yksi edullisempi laina, jota on helppo lyhentää.

Järjestelylainan avulla voi myös pilkkoa lainan kuukausilyhennyksiä pienemmäksi hakemalla lainaa pidemmällä maksuajalla. Jos nyt maksat lainastasi lyhennyksiä 400 euroa kuukaudessa, voit muuttaa summan vain 200 euroon.

Muutokselle on tietenkin hintansa, sillä mitä kauemmin aiot lainaa maksaa takaisin, sitä kalliimmaksi lainan kokonaiskustannukset muodostuvat.

Voiko Zmartaan luottaa?

Kuten muissakin lainapalveluissa on tärkeää tunnistaa mahdolliset riskit epäluotettavien toimijoiden kohdalla.

Zmarta kuitenkin on yksi koko Suomen tunnetuimmista lainan kilpailutuspalveluista joka hehkuttaa itseään uudenlaisena rahoituspalveluna.

Palvelusta voi hakea uutta lainaa, tai yhdistää aikaisemmat vanhemmat lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Jokainen saamasi lainatarjous on juuri sinulle räätälöity ja yksilöllinen.

Sama yritys omistaa myös toisen tunnetun lainatuotemerkin Suomessa Freedom rahoituksen. Tämä lainatuotemerkki on kuitenkin jäänyt hieman Zmartan varjoon onnistuneiden markkinointiponnisteluiden ansiosta.

Katso arvostelussa Zmarta Luottopalvelut -sivustolla.

Onko Zmarta huijausta?

Ei Zmarta ei ole huijausta, vaan tunnettu lainojen kilpailuttamista tarjoava palvelu. Zmarta on panostanut vahvasti näkyvyyteen ja vuoden 2019 jääkiekon sponsori. Yhdelläkään näin isolla yrityksellä ei ole varaa vastata huijaus syytöksiin verkossa.

Zmarta kokemuksia ja keskustelu

Kerro mielipiteesi tai kokemuksia Zmartasta meille. Julkaisemme ne tällä sivulla. Ole täysin rehellinen, jotta lainanhakijat tietävät kannattaako Zmartaa oikeasti käyttää lainan hakemiseen.

Rehellisen arvostelun antaminen parantaa myös luotonantajien palveluita, sillä jos asiakas ei ole tyytyväinen johonkin ominaisuuteen voivat luotonantajat parantaa tätä kyseistä ominaisuutta.

5,0 rating
22.7.2020

Niille jotka etsivät kokemuksia Zmartasta niin tässä tulee: Asiakaspalvelu maailman ystävällisin, lainanmaksu todella nopea ja lainahakemuksen täyttäminen nopea ja helppo. Lainasopimus allekirjoitetaan pankkitunnuksilla siinä vaiheessa kun olet päättänyt minkä tarjouksen valitset.

Paavo
5,0 rating
22.7.2020

Suosittelen aina kavereille tätä palvelua, kun tulee puheeks kulutusluotot. Ei koskaan oo pettänyt.

Nino
3,0 rating
17.5.2020

Kilpailuttaa nykyään myös sähköt!

Pajunen
5,0 rating
23.10.2019

Myös sähköt kilpailuttaa lainojen lisäksi nykyään tuo Zmarta..

Mikael
5,0 rating
4.10.2019

Todella hyvä..

Essi
Arvostelut / kokemuksia:

Usein kysyttyjä kysymyksiä Zmarta

 • Miksi Zmarta?

  Zmartan maksuttoman lainavertailun avulla säästät aikaa ja rahaa sopivan lainan etsimisessä.

 • Kuinka suurta lainaa voin hakea?

  Lainaa voi hakea aina 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia.

 • Mikä on lainan korko?

  Luotonmyöntäjät päättävät itse lainan koron johon Zmarta ei itse voi vaikuttaa. Nimelliskorko voi olla mitä tahansa 4 - 20% väliltä.

 • Kuinka nopeasti laina maksetaan tililleni?

  Luotonantajasta riippuen laina voi olla tililläsi jopa vartissa.

Tietoa Zmartasta

Yrityksen taustalla vaikuttaa Zmarta / Freedom Rahoitus Oy, joka kuuluu suureen pohjoismaiseen Zmarta Group -konserniin.

Zmarta yhteystiedot

Zmarta somessa

Lue lisää Zmartasta

4.7
4,7 rating
4.7 tähteä 5 tähdestä (perustuu 6 arvosteluun)
Erinomainen83%
Erittäin hyvä0%
Keskiverto17%
Huono0%
Erittäin huono0%

Lue muut arvostelumme:

Arkiraha
Arkiraha
Blue Finance
Blue Finance
Etua
Etua
Fixura
Fixura
Fellow Finance
Fellow Finance
Ferratum Money
Ferratum
Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus
Omalaina
Omalaina
Sortter
Sortter
Zmarta
Zmarta