Sortter

 • Parhaan koron takuu
 • Mukana useita perinteisiä pankkeja
 • Helppo ja nopea tapa vertailla lainoja

Sortter vaatii

 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Asut vakituisesti Suomessa
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Olet 20-vuotias tai vanhempi

Sortter - mistä on kyse?

Sortter on melko uusi lainojen vertailemiseen erikoistunut palvelu, joka on saanut runsaasti huomiota mediassa ja uutislehdissä uniikin konseptinsa ansiosta, jossa asiakkaille tarjotaan parhaan koron takuu.

Parhaan koron takuu tarkoittaa lainavertailu Sortter palvelussa sitä, että jos asiakas löytää edullisemman lainan muualta, maksaa Sortter asiakkaalle lainakulujen erotuksen.

Palvelun avulla on mahdollista löytää halvin korko kaikkiin lainatarpeisiin kuten esimerkiksi venelaina, remontti, auto, yritystoiminta tai lainojen yhdistäminen.

Yritys pitää mielenkiintoista blogia sivuillaan jota kannattaa ehdottomasti seurata. Blogissa käydään läpi muunmuassa talouteen ja kuluttajalainoihin liittyviä kysymyksiä ja tarkastellaan nykyistä politiikkaa lainaamisen ympärillä.

Uusimpana lisänä palveluun on tullut myös puhelinliittymien vertaileminen, joka osoittaa miten kuluttajalähtöinen palvelu on kyseessä.

Sortterin lainaesimerkki:

Tarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.

Hyvää

 • Kymmeniä lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
 • Lainaa voi saada jopa 4% korolla
 • Suosittu apu lainojen yhdistämiseen
 • Parhaan koron takuu

Huonoa

 • Osa yhteistyökumppaneista väliaikaisesti tauolla
 • Tarjottu laina voi olla pienempi kuin lainahakemuksessa pyydetty

Sortterin lainanhakuprosessi

Sortterilla lainan hakeminen aloitetaan sopivan lainasumman ja takaisinmaksuerän katselmuksella helpolla lainalaskurilla. Laskuri ilmoittaa ilmoitettujen tietojen mukaiset kuukausilyhennykset joiden avulla lainanhakija voi määritellä sopivan suuruuden lainallensa.

Lainahakemus on helppo ja nopea täyttyy, sillä lainahakemuksesta on karsittu kaikki turhat aikaa vievät osiot pois ja jäljelle on jätetty vain ne jota pankit oikeasti tarvitsevat.

Kun lainahakemus on lähetty saat alustavan lainapäätöksen heti. Jos lainapäätös on positiivinen saat ensimmäiset lainatarjoukset eteesi jo muutaman minuutin kuluessa. Viimeisetkin lainatarjoukset saapuvat tuntien kuluessa.

Lainasopimus allekirjoitetaan luotonantajan ja lainanhakijan välillä, jossa Sortter ei itse ole osallisena. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen laina maksetaan asiakkaan tilille viipymättä.

Onko Sortter huijausta?

Sortter -lainapalvelu ei ehdottomasti ole huijausta vaan yksi lainamarkkinat mullistavista palveluista, jonka omistaa Sortter Oy.

Sortter kokemuksia ja keskustelu

Kerro mielipiteesi tai kokemuksia Sortterista meille. Julkaisemme ne tällä sivulla. Ole täysin rehellinen, jotta lainanhakijat tietävät kannattaako Sortteria oikeasti käyttää lainan hakemiseen.

Rehellisen arvostelun antaminen parantaa myös luotonantajien palveluita, sillä jos asiakas ei ole tyytyväinen johonkin ominaisuuteen voivat luotonantajat parantaa tätä kyseistä ominaisuutta.

Sortter tarjoaa korkotakuun asiakkaillensa

Sortter tarjoaa asiakkailleen niin sanotun “korkotakuun” tai “parhaan koron takuun”. Todellisuudessa tämä korkotakuu tarkoittaa sitä, että mikäli saat joltakin muulta luotonantajalta alhaisemman koron tarjouksen, Sortter maksaa sinulle näiden lainatarjousten välisen rahamäärän.

Korkotakuuta on eniten nähty erilaisilla verkon varaussivuistoilla ja ensimmäistä kertaa sellainen on nyt myös lainoilla.

Ennen kuin tukeudet korkotakuuseen, muista tarkistaa Sortterin sivuilta takuuehdot ennen lainasopimuksen tekemistä.

Edullinen yhdistelylaina voi olla ratkaisu talouden ylikuormittumiseen

Yhdistelylainat ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosien aikana. Yhä useampi velkaantuva henkilö on saanut ensimmäistä apua velkojen hallitsemiseen hankemalla lainojen yhdistelyä, jota myös Sortter tarjoaa.

Lainojen yhdistämisessä on kyse aikaisempien osamaksujen, luottokorttivelkojen ja lainojen uudelleenjärjetämisestä siten, että maksat ne takaisin uudella edullisemmalla lainalla.

Etuina on hallinoinnin helpottuminen, sillä useamman laskun sijaan on vain yksi lyhennys tehtävänä ja samalla voit  laskea lainataakkaasi, mikäli löydät huomattavasti edullisemman lainan muusta pankista.

Onko Sortter paras lainavertailu?

Paras lainavertailu voi tarkoittaa eri lainanhakijoill erilaista palvelua. Kuitenkin tärkeintä lainavertailussa on löytää itselle juuri sopiva laina, jossa lainan kustannukset ja lyhennykset kohtavaat lainatarpeen.

Mielestämme Sortter on erinomaisesti onnistunut selkeässä, yksinkertaisessa ja nopeassa konseptissa, jossa myös asiakkaat otetaan huomioon.

Sortterin asiakaspalvelu on ystävällistä ja yhteistyökumppanien kirjo on laaja. Lisäksi asiakkaat voivat saada edellämainitun korkotakuun, joka tarkoittaa, että myös Sortter itse uskoo onnistuvansa palvelukohtaamisessa mahdollisimman hyvin.

Kovia lupauksia, kovalta palvelulta.

5,0 rating
22.7.2020

Ei mitään huonoa sanottavaa. Useita lainatarjouksia tuli, mutta en vielä uskaltanut allekirjottaa.. katsotaan huomenna.

Jyrgen
5,0 rating
22.7.2020

Sortter on kyllä yksi tämän hetken kuumimmista palveluista. Ekan kuukauden korotkin pulitti puolestani 🙂

Minni
5,0 rating
23.10.2019

On todella hyvä lainapalvelu. Voittaa poikkeuksetta kaikki perinteiset pankit!

Rolf
4,0 rating
4.10.2019

Sain vain yhden lainatarjouksen? Miksi näin

O.P
5,0 rating
25.9.2019

3 tarjousta tuli muutamassa minuutissa, nopea palvelu!

Olli
Arvostelut / kokemuksia:

Usein kysyttyjä kysymyksiä Sortter

 • Miksi Sortter?

  Pääset kokeilemaan maksutonta lainavertailupalvelua, joka oikeasti lupaa löytää parhaan koron puolestasi. Jos halvempi laina löytyy muualta Sortter maksaa lainakulujen erotuksen sinulle.

 • Kuinka suurta lainaa voin hakea?

  Lainaa voi hakea aina 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia.

 • Mikä on lainan korko?

  Luotonantajat määräävät nimelliskoron, joka voi olla aina 4 prosentista jopa 20 prosenttiin asti.

 • Kuinka nopeasti laina maksetaan tililleni?

  Lainan maksunopeus riippuu siitä kuinka tarkkaan täytit lainahakemuksen ja siitä minkä luotonantajan valitset.

Tietoa Sortterista

Lainavertailun taustalla vaikuttaa Sortter Oy, joka on tullut mullistamaan suomalaiset lainamarkkinat.

Sortter yhteystiedot

Sortter somessa

Lue lisää Sortterista

4.9
4,9 rating
4.9 tähteä 5 tähdestä (perustuu 8 arvosteluun)
Erinomainen88%
Erittäin hyvä12%
Keskiverto0%
Huono0%
Erittäin huono0%

Lue muut arvostelumme:

Arkiraha
Arkiraha
Blue Finance
Blue Finance
Etua
Etua
Fixura
Fixura
Fellow Finance
Fellow Finance
Ferratum Money
Ferratum
Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus
Omalaina
Omalaina
Sortter
Sortter
Zmarta
Zmarta